Cesta dveh cesarjev 393A, 1000 Ljubljana

 

Toplotna izolacija temeljev oz. temeljne plošče za učinkovito zaščito prostorov

toplotna izolacija temeljne ploščeV trgovskem podjetju Norik d. o. o. se ukvarjamo s proizvodnjo, trženjem in zastopstvom specializiranih materialov in rešitev s področja gradbeništva. Naša vizija je usmerjena v prihodnost, zato vam ponujamo sodobne, atraktivne in okolju prijazne rešitve na področju gradbeništva. Na slovenskem trgu zastopamo različne svetovne proizvajalce, med drugim BASF, ki je pred več kot 45 leti razvil izolacijske plošče Styrodur C. Toplotna izolacija objektov, predvsem temeljev oziroma temeljnih plošč, je izredno pomembna in posvetiti ji je treba posebno pozornost. Dobro postavljena toplotna izolacija, ki je narejena iz kakovostnih materialov, bo objekt oziroma prostor zaščitila pred prekomernim ogrevanjem oziroma ohlajanjem, na ta način bodo tudi stroški ogrevanja pozimi nižji. Slaba toplotna izolacija temeljev in temeljne plošče bo povzročila veliko porabo energije. In ne le to, vlažni prostori, kjer ni zadostne toplotne izolacije, so zdravju škodljivi in neprimerni za bivanje. Toplotna izolacija temeljev oziroma temeljne plošče zato mora biti izvedena pravilno in predvsem kakovostno. V podjetju Norik d. o. o. vam ponujamo odlično rešitev za toplotno izolacijo objektov: Styrodur C – zelena toplotno izolacijska plošča iz odličnega izolativnega materiala, ekstrudiranega polistirena. Styrodur C je visokokakovostna plošča za toplotno izolacijo, ki ima odlične gradbeno-fizikalne lastnosti in širok spekter uporabe. Brez zadržkov lahko rečemo, da je Styrodur toplotna izolacija optimalna izbira sedanjosti in prihodnosti.

Kvaliteten toplotno izolacijski material za učinkovito izolacijo objektov

toplotna izolacija temeljevStyrodur C je zelena, trda ekstrudirana polistirenska pena, kvaliteten toplotno izolacijski material, ki pomembno prispeva k nižji porabi energije za ogrevanje in nižjim emisijam CO2, kar je zagotovo velik prispevek k varovanju podnebja in okolja. Styrodur C ima visoko tlačno trdnost, minimalno vpijanje vlage ter zagotavlja odlično toplotno izolacijo. Različni tipi izolacije Styrodur C se med seboj razlikujejo po različnih vrednostnih tlačne trdnosti in so primerni za izolacijo temeljev oziroma temeljnih plošč, tal, sten, streh itd. Stroški in investicija v toplotno izolacijo Styrodur C se preko znižanje porabe energije za ogrevanje objekta ali hiše hitro povrnejo. Ne le nižji stroški, s primerno toplotno izolacijo boste ustvarili boljše in bolj prijetno bivalno okolje, gradbene konstrukcije pa bodo zaščitene pred mrazom in vročino. Na ta način se bo tudi življenjska doba objekta podaljšala.

Vsestransko uporaben material za toplotno izolacijo temeljev in objektov

Že več kot 45 let je ta material prva in prava izbira za inženirje in arhitekte pri projektiranju kvalitetne toplotne izolacije gradbenih konstrukcij, temeljev in objektov po vsem svetu. Gre za vsestransko uporaben produkt, ki je enostaven za vgradnjo. Če želite tudi vi visokokakovostno toplotno izolacijo objekta, temeljev oziroma temeljne plošče, sten ipd., potem nas kontaktirajte. V podjetju Norik d. o. o. bomo z veseljem poskrbeli, da bo vaš objekt dobil zanesljivo toplotno izolacijo