Cesta dveh cesarjev 393A, 1000 Ljubljana

Toplotna izolacija z dobrimi gradbeno-fizikalnimi lastnostmi

Toplotna izolacija je pomemben element pri gradnji prav vsakega objekta. Pomembno pa je, da uporabimo le najboljšo toplotno izolacijo. Toplotna izolacija, ekstrudirani polistiren XPS Styrodur, ki vam jo ponujamo, je vrhunska, saj ima odlične gradbeno-fizikalne, mehanske in trajnostne lastnosti. Styrodur lahko uporabite kot toplotno izolacijo zunanjih sten pod terenom (zasutih ali vkopanih etaž), fasade, toplotno izolacijo balkona in teras, toplotno izolacijo ravne strehe ali toplotno izolacijo talnih plošč in tal.

 

Tudi toplotna izolacija balkona naj bo najboljša

Za Styrodur (stirodur) izolacijo je značilno, da vpija le minimalno količino vode in ima izredno visoko tlačno odpornost. Zato je primerna za uporabo praktično v vseh segmentih gradnje. Le redkokatera druga toplotna izolacija ima primerljive karakteristik. Naše mišljenje je, da je prav, da investitorjem ponudimo le najboljše, zato priporočamo, da isto vrsto toplotne izolacije Styrodur uporabimo za izolacijo cokla fasade, izolacijo ravne ali poševne strehe, izolacijo pod talno ploščo ali izolacijo tal. Ni razloga, da bi uporabljali različne vrste XPS-a, če je le ena tista, ki je najboljša in najbolj učinkovita.

 

Toplotna izolacija omogoča občutne in konkretne prihranke

Zelo koristno je, da kot toplotno izolacijo cokla fasade uporabite (Styrodur (stirodur) 2800 C plošče fasadne izolacije). Prav tako je smiselno pri izolaciji balkona ali terase uporabit plošče Styrodur 3035 CS, pri čemer je potrebno uporabiti zadostno debelino izolacije. To končnemu uporabniku omogoča dosego velikih prihrankov pri ogrevanju objekta pozimi in pri hlajenju objekta poleti, ter maksimalno bivalno ugodje.

 

Toplotna izolacija