Cesta dveh cesarjev 393A, 1000 Ljubljana

Izolacijske plošče najvišje kvalitete dosežejo svoj namen

Izolacijske plošče za strehoIzolacijske plošče XPS so vrhunske izolacijske plošče za streho in izolacijske plošče za fasado. Ponujamo vam le najboljše, kar obstaja na tržišču. Izolacijske plošče Styrodur (stirodur) so idealne izolacijske plošče za izolacijo hiše. Priporočamo, da pri izolaciji objektov uporabljate zadostno količino oziroma debelino in kvaliteten tip izolacije. Primerno je, da izvajalci skrbno opozorijo naročnike, na smernice stroke, ki priporoča, da naj bodo objekti zadostno toplotno izolirani. Izvajalci na ta način zagotovijo zadovoljstvo investitorjev, ki bodo v objektih naposled bivali udobno in kvalitetno. Seveda pa je primerno ponuditi tudi najboljše izolacijske plošče.

 

 

Izolacijske plošče najboljšega proizvajalca XPS

XPS dobite v izolacijskih ploščah, ki so lahko opremljene tudi s preklopi, s pomočjo katerih pri polaganju preprečite toplotne mostove. XPS izolacijske plošče so primerne kot izolacijske plošče za streho, izolacijske plošče za fasado in podobno. Ponujamo vam vrhunske izolacijske plošče za streho in izolacijske plošče za fasado Styrodur (stirodur), ki so izolacijske plošče. Gre za vrhunski proizvod nemškega proizvajalca, ki slovi po petdesetletni tradiciji, pregovorni nemški kvaliteti in primatu na svojem področju. Ta primat je tako močan, da se ime stirodur uporablja kot sopomenka za XPS, kar najbolje kaže kvaliteto in tradicionalnost našega izvrstnega proizvoda.

 

 

Izolacijske plošče za fasado naj bodo najkvalitetnejše

Fasada in streha sta površinsko največji in toplotno najbolj izpostavljeni območji celotnega objekta. Na teh površinah se pojavljajo mogočne termične obremenitve, ki lahko v primeru pomanjkljive toplotne izoliranosti grenijo življenje stanovalcem hiše. Pomanjkljiva toplotna izoliranost pa lahko pomeni premajhno debelino ali pa preslabo kvaliteto toplotne izolacije. Zato vam priporočamo, da uporabite le najboljše izolacijske plošče za streho. In naše izolacijske plošče so najboljše izolacijske plošče za streho in izolacijske plošče za fasado.