Cesta dveh cesarjev 393A, 1000 Ljubljana

Izolacija temeljne plošče za zadovoljstvo investitorja

Izolacija temeljne ploščeIzolacija temeljne plošče je izjemnega pomena za zadovoljstvo in bivalno ugodje stanovalcev objekta. Toplotni mostovi, ki omogočajo prodor vlage in hladu iz zemljišča, na katerem stoji objekt, pogosto grenijo življenje stanovalcev v pritličnih prostorih. Še posebej tistim stanovalcem, ki so občutljivi ali imajo revmo. Izolacija temeljne plošče je zato izrednega pomena. Nujno je potrebno poskrbeti za ustrezno toplotno izolacijo temeljne plošče, izolacijo tlakov v prostor, oziroma pravilno izolacijo temeljev. Edina toplotna izolacija, ki je za to primerna, je izolacija Styrodur (stirodur) oziroma XPS. Izolacija temeljne plošče, estrihov in izolacija temeljev je z našim proizvodom varna in zanesljiva.

 

 

Izolacija temeljne plošče in pod estrihi naj bo le vrhunska

XPS le minimalno vpija vlago in je izredno tlačno odporen. Ker ohrani toplotno izolativnost tudi v primeru izpostavljenosti vlagi in celo tekoče vode, je idealen za izolacijo temeljne plošče in izolacijo temeljev. Izolacijske plošče XPS Styrodur 3035 CS so enostavne za polaganje. Rob plošče ima preklope, ki poskrbi, da je v celoti in popolnoma onemogočen pojav toplotnih mostov v izolaciji temeljne plošče. Zaradi odličnih gradbeno-fizikalnih lastnosti je XPS številka ena med izolacijami. Izolacijske plošče Styrodur (stirodur) pa številka ena med vsemi XPS-i, saj se ponaša z več kot polstoletno tradicijo, izvrstno in pregovorno zanesljivo nemško kvaliteto. Vodilni nemški proizvajalec ekstrudiranega polistirena, BASF skrbi za neprestane raziskave in razvoj, ki njihov produkt še izboljšuje. Zato je proizvod tega proizvajalca postal sinonim za ves XPS v Sloveniji in še marsikje drugje po Evropi in svetu. Naše podjetje ponuja le najboljše proizvode, zato vam za izolacijo temeljne plošče in pod estrihi ter za izolacijo temeljev ponujamo Styrodur.

 

 

Izolacija temeljne plošče XPS izboljša kvaliteto življenja

Najboljši izolaterji svojim naročnikom ponujajo XPS izolacijo temeljne plošče. Stroka ekstrudirani polistiren zelo visoko ceni oziroma spoštuje, saj ni najboljši le za izolacijo temeljne plošče in pod estrihi in za izolacijo temeljev ampak tudi za izolacijo celotnega objekta. Ne obstaja nobeno mesto v hiši, kjer tega izvrstnega materiala ne bi mogli uporabiti. Ponekod ga uporabljajo celo v zunanjih okoljih, kot so denimo spodnji ustroji cest, kjer preprečuje globinsko zmrzovanje in s tem razkrajanje cest.