Toplotna izolacija temeljne plošče s tlačno odpornostjo

Toplotna izolacija temeljne plošče je postopek, ki se ga poslužuje vse več pametnih investitorjev. S toplotno izolacijo temeljne plošče z obeh strani – torej pod temeljno ploščo in nad temeljno ploščo (pod estrihi) namreč dosežemo popolno eliminacijo toplotnih mostov. Pri tem seveda ne smemo pozabiti na izolacijo temeljev, saj je postopek preprečitve toplotnih mostov popoln le v tem primeru.

 

 

Temeljna plošča izolirana v skladu s priporočili stroke

Toplotna izolacija temeljne ploščePri izbiri toplotne izolacije temeljne plošče seveda kaže povsem slediti smernicam, ki jih narekuje stroka. To pa seveda pomeni, da je edina primerna toplotna izolacija, ki jo kaže v tem primeru uporabiti, Styrodur (stirodur). Gre za izolacijske plošče, ki vpijajo le zanemarljivo količino vode. To pomeni, da ta toplotna izolacija tal ohrani izolativnost tudi v primeru, če je venomer izpostavljena vodi. Na drugi strani je ta toplotna izolacija temeljne plošče izredno tlačno odporna, tako da lahko prenaša ekstremne pritiske in obremenitve in se ne vda. Vaša temeljna plošča bo s to izolacijo perfektno obložena in trajno izolirana. Kvaliteta opisane toplotne izolacije tal nima primere v nobenem drugem tipu proizvoda.

 

 

Toplotna izolacija temeljne plošče naj bo zadostna

Potrebno je poudariti, da je kvaliteta bivanja v pritličju tesno povezana s toplotno izolacijo tal. Vlago in hlad, ki ga ljudje občutijo v nogah, lahko uspešno zaustavi le toplotna izolacija temeljne plošče. Zato vam vsekakor priporočamo uporabo Styrodura (stirodura) kot toplotne izolacije tal. Te izolacijske plošče se odlikujejo z najboljšimi gradbeno-fizikalnimi značilnostmi, zato so v Evropi in svetu izjemno popularne. Toliko popularne, da je vrsta proizvoda (tudi drugih proizvajalcev) v pogovornem jeziku pri nas in marsikje v Evropi poimenovana z imenom te znamke. Pri Styroduru gre za tradicijo, nenehne raziskave in razvoj ter pregovorno dobro nemško kvaliteto. Tudi zato je to prva izbira za izolacijo temeljne plošče številnih investitorjev. Če potrebujete najboljšo toplotno izolacijo tal po najboljših prodajnih pogojih in ugodno ceno, vas vabimo, da se nam oglasite.