Toplotna izolacija strehe je za investitorja ključna

Toplotna izolacija streheToplotna izolacija strehe je izredno pomembna. Streha je del objekta, ki je močno izpostavljen vplivu vremena in padavin, vetrovom in toči. Na strehi so prisotni močni termični vplivi, saj tam pogosto ni nobene sence, nobenega zavetja. Za tako močno izpostavljen del objekta je vsekakor najbolj primerno uporabiti najboljše materiale. Zato vam priporočamo, da kot toplotno izolacijo strehe uporabite izolacijo Styrodur (stirodur). Ta toplotna izolacija, ki je seveda primerna tudi kot toplotna izolacija podstrešja, toplotna izolacija notranjih sten ali toplotna izolacija temeljne plošče, ima odlične gradbeno-fizikalne lastnosti ter širok spekter uporabe. Proizvajalec jo neprestano razvija in izboljšuje. Ima več kot polstoletno tradicijo. V Sloveniji in še marsikje drugje po svetu je njeno ime postalo sinonim za izolacijski material XPS. Naše podjetje želi svojim naročnikom vedno ponuditi le najboljše materiale, zato smo se odločili, da vam ponudimo prav to toplotno izolacijo strehe, saj je zagotovo najboljša.

 

 

Toplotna izolacija strehe naj bo zadostno zastavljena

Odločitev za bogato zastavljeno toplotno izolacijo strehe je vsekakor modra. Ne glede na to, če ste investitor ali izvajalec, je to pravi način, saj je to odločitev, ki obrodi sadove. Toplotna izolacija podstrešja in tudi toplotna izolacija notranjih sten namreč omogoči investitorju prihranek pri stroških ogrevanja pozimi in prihranek pri stroških hlajenja poleti ter seveda bistveno večjo kakovost in udobje bivanja. Dober izvajalec bo investitorju priporočil uporabo toplotne izolacije podstrešja ali toplotne izolacije notranjih sten v skladu s stroko, ki se v zadnjih desetletjih jasno zaveda pomena izolacije.

 

 

Toplotna izolacija podstrešja naj bo najkvalitetnejša

Ne glede na to, ali imate opravka s toplotno izolacijo podstrešja ali s toplotno izolacijo notranjih sten, vam priporočamo uporabo izolacije Styrodur (stirodur). Gre za vrhunski proizvod , ki je sinonim za zanesljivost in kakovost. Zaradi svoje trpežnosti in odpornosti je seveda primeren za zunanjo toplotno izolacijo strehe in tudi za toplotno izolacijo notranjih sten.