Toplotna izolacija z dobrimi gradbeno-fizikalnimi lastnostmi

Toplotna izolacija je pomemben del vsakega objekta. Pomembno pa je, da uporabimo le najboljšo toplotno izolacijo. Toplotna izolacija, ki vam jo ponujamo, je vrhunska, saj ima odlične gradbeno-fizikalne lastnosti. Uporabljate jo lahko kot toplotno izolacijo fasade, toplotno izolacijo balkona, toplotno izolacijo strehe ali toplotno izolacijo tal.

 

 

Tudi toplotna izolacija balkona naj bo najboljša

Za Styrodur (stirodur) fasadno izolacijo je značilno, da vpija le minimalno količino vode in ima izredno visoko tlačno odpornost. Zato je primerna za uporabo praktično povsod. Nobena druga toplotna izolacija nima tovrstnih karakteristik. Naše mišljenje je, da je prav, da investitorjem ponudimo le najboljše. Menimo, da je najbolje, da isto vrsto toplotne izolacije uporabimo za fasado, streho, tla in sploh povsod, kjer je potrebna. Nobenega razloga ni, da bi uporabljali različne vrste, če je le ena tista, ki je najboljša in najbolj učinkovita. Predlagamo vam, da nas pokličete. Dogovorili se bomo za dobro ceno in dobre pogoje nakupa.

 

 

Toplotna izolacija omogoča občutne in konkretne prihranke

Toplotna izolacija hišZelo koristno je, da kot toplotno izolacijo fasade (Styrodur (stirodur) fasadne izolacije) ali kot toplotno izolacijo balkona uporabite zadostno količino izolacije. To je koristno, če ste končni kupec, saj boste v tem primeru imeli velike prihranke pri ogrevanju objekta pozimi in pri hlajenju objekta poleti. Če pa ste izvajalec, ki toplotno izolacijo fasade ali kot toplotno izolacijo balkona vgrajujete, pa boste s tem naročniku naredili veliko korist, zato je vsekakor primerno, da naročniku priporočate zadostno uporabo toplotne izolacije fasade ali toplotne izolacije balkona. Tako bodo pridobili vsi v verigi, ki se s toplotno izolacijo ukvarjajo. Prodajalec, trgovec in izvajalec bodo naredili dober posel. Izvajalec bo dokazal svojo strokovnost s primernim svetovanjem naročniku. Naročnik pa bo pridobil še največ, saj bo poleg občutnih prihrankov pri obratovalnih stroških bival v primerno izoliranem objektu in si s tem izboljšal kvaliteto oziroma ugodje življenja.