Izolacija temeljne plošče za zadovoljstvo investitorja

Izolacija temeljne ploščeIzolacija temeljne plošče je izjemnega pomena za zadovoljstvo stanovalcev objekta. Toplotni mostovi, ki omogočajo prodor vlage in hladu iz zemljišča, na katerem stoji objekt, grenijo življenje stanovalcev v pritličnih prostorih. Še posebej tistim stanovalcem, ki so občutljivi ali imajo revmo. Izolacija temeljne plošče je zato izrednega pomena. Treba je poskrbeti za izolacijo temeljne plošče in pod estrihi ter seveda za izolacijo temeljev. Edina toplotna izolacija, ki je za to primerna, je izolacija Styrodur (stirodur) oziroma XPS. Izolacija temeljne plošče in pod estrihi ter izolacija temeljev je z našim proizvodom varna in zanesljiva.

 

 

Izolacija temeljne plošče in pod estrihi naj bo le vrhunska

XPS le minimalno vpija vlago in je izredno tlačno odporen. Ker ohrani toplotno izolativnost tudi v pogojih vlage in celo tekoče vode, je idealen za izolacijo temeljne plošče in izolacijo temeljev. Izolacijske plošče XPS so enostavne za polaganje. Imajo preklope, ki poskrbijo, da je v celoti in popolnoma onemogočen pojav toplotnih mostov v izolaciji temeljne plošče. Zaradi odličnih gradbeno-fizikalnih lastnosti je XPS številka ena med izolacijami. In izolacija Styrodur (stirodur) je številka ena med vsemi XPS-i, saj se ponaša z več kot polstoletno tradicijo, izvrstno in pregovorno zanesljivo nemško kvaliteto. Nemški mojstri ekstrudiranega polistirena venomer skrbijo za nove raziskave in razvoj, ki njihov produkt še izboljšuje. Zato je proizvod tega proizvajalca postal sinonim za ves XPS v Sloveniji in še marsikje drugje po Evropi in svetu. Naše podjetje ponuja le najboljše proizvode, zato vam za izolacijo temeljne plošče in pod estrihi in za izolacijo temeljev ponujamo Styrodur.

 

 

Izolacija temeljne plošče XPS izboljša kvaliteto življenja

Najboljši izolaterji svojim naročnikom ponujajo XPS izolacijo temeljne plošče. Stroka ekstrudirani polistiren zelo visoko ceni oziroma spoštuje, saj ni najboljši le za izolacijo temeljne plošče in pod estrihi in za izolacijo temeljev ampak tudi za izolacijo celotnega objekta. Ne obstaja nobeno mesto v hiši, kjer tega izvrstnega materiala ne bi mogli uporabiti. Ponekod ga uporabljajo celo v zunanjih okoljih, kot so denimo spodnji ustroji cest, kjer preprečuje globinsko zmrzovanje in s tem razkrajanje cest.