IZDELAVA SPLETNE STRANI IN SEO OPTIMIZACIJA WORDPRESS

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Norik d.o.o. iz Ljubljane

Izdelava spletne strani Wordpress in SEO optimizacija

Izdelava spletne strani Wordpress ali spletne trgovine je osnovana na odprtokodnem sistemu, ki ima veliko prednosti. Mednje štejemo to, da ima možnosti nakupa veliko gradnikov- vtičnikov, ki so že pred pripravljeni in prilagojeni za specifične zahteve. Wordpress spletna stran je tisti del, ki je očem javnosti – obiskovalcem skrit in je kot motor spletne strani. Tiso del, ki je viden pa lahko imenujemo obliko ali dizajn spletne strani. Odprtokodni sistem CMS – Wordpress je preprost za uporabnika in ga vodi skozi rubrike ter usmerja kaj in na kakšen način uporabljati, da bodo vsebine, slike , pdf formati pravilno poimenovani, napisani in imeli oblike ter ločljivost, ki bo primerna za uporabnika ter ne bo obremenjevala spletnega mesta samega. Izdelava spletne strani izdelane v Wordpress vodene s sistema samega za pravilen vnos, ki vpliva na SEO optimizacijo. Wordpress SEO optimizacija pomeni, da pri vnosu vsebin ne pozabljamo na meta naslove, meta opise, vsebino, poimenovanje slik in pdf formatov. Vodi nas glede na ciljne besedne zveze in s pomočjo semaforja na urejevalniku spletne strani pomaga, da urednik spletne strani lažje dosega boljše pozicije na Google.

Vsisi
 
Norik

Podjetje je specializirano s področja materialov iz gradbeništva

V podjetju Norik.d.o.o. so specializirani za materiale iz področja gradbeništva. Na področju gradbeništva je razvoj materialov intenziven in ekološko naravnan. Zato je pri izbiri smotrno prisluhniti strokovnjakom, ki pomagajo pri izbiri pravilnih materialov glede na zahteve in potrebe v gradbeništvu. Najsi gre za izolacijske materiale ali ostrešja. Od zazelenitev nadstrešnic, ravnih streh do pločevinastih streh in fasad.

 

Kako narediti spletno stran z Wordpress ?

Wordpress spletna stran je enostavna za vzdrževanje, urejanje in posodabljanje. Spletna stran cena Wordpress pa je odvisna od želja in zahtev naročnika. Pravilno izdelana spletna stran v Wordpressu je že tehnično , ON site optimizirana ter je pripravljena za OFF site optimizacijo. Za izdelavo spletne strani v Wordpressu pa se lahko pomagamo iz temami, ki so v knjižnici vsebin. Nakup na spletu je enostaven ter ima veliko možnosti s pred pripravljenimi oblikami. Cena take spletne strani pa je veliko cenejša kot, če jo izdela oblikovalec. Dograditev osnovnih elementov CGP-ja pa je možno ne glede ali gre za pred pripravljeno temo ali za temo po naročilu.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani EE SystemsIzdelava spletne strani LeskovplastIzdelava spletne strani Total AvtoservisIzdelava spletne strani JuhantIzdelava spletne strani KaraIzdelava spletne strani Polepi avto

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.