Pločevinaste strehe in fasade DomicoFasada Domico PLANUM

 

 

Lep izgled, trajnost in ekonomičnost so glavne značilnosti fasade PLANUM. Arhitektom in izvajalcem je z različnimi širinami fasadnih plošč PLANUM in različnimi variantami zaključkov ponujen maksimalna oblikovalska svobodo pri projektiranju in izvajanju. V kombinaciji s profili STRUKTUR in GBS lahko dosežemo zanimive in estetske učinke.
Fasadni profil PLANUM ima gladko - ravno površino, je obojestransko zaključen in proizvajan v širini od 200, 300, 400, 500 in 600 mm, kar omogoča številne prednosti. S kombinacijo različnih širin in barv profilov PLANUM lahko najdemo optimalno repitev in estetski zgled oboda objekta. Fasadne plošče Planum se pritrjujejo brez vrtanja, saj jih enostavno obešamo na zatične pritrdilne letve. Omogočena je izvedba polaganja tako v horizontalni kot vertikalni smeri. "Prosto" vpetje fasadnih profilov PLANUM na zatične letve zagotavlja optimalne gradbeno fizikalne lastnosti fasade.

 

Osnovni prerezi:

Fasada Domico PlanumPrezračevana fasada PLANUM na masivni zid horizontalna izvedba
PHMW1 pdf
PHMW1 dwg

 

 

 

 

Fasada Domico PlanumPrezračevana fasada PLANUM na masivni zid vertikalna izvedba
PHMS1 pdf
PHMS1 dwg

 

 

 

 

Fasada Domico PlanumPrezračevana fasada PLANUM na kasetni podkonstrukciji horizontalna izvedba
PHKW1 pdf
PHKW1 dwg

 

 

 

Fasada Domico PlanumPrezračevana fasada PLANUM na kasetni podkonstrukciji z dodatno izolacijo - horizontalna izvedba
PHKW2 pdf
PHKW2 dwg

 

 

 

Fasada Domico PlanumPrezračevana fasada PLANUM na akustični kasetni podkonstrukciji z dodatno izolacijo - horizontalna izvedba
PHKWY1 pdf
PHKWY1 dwg